Ca rezultat al finalizării concursului Notorium Trademark Awards 2022, mărcile comerciale UKRAVIT și OBEREGAGRO au obținut TROFEUL – LOCUL 1 la categoriile „Produse chimice agricole” si „Comerț produse pentru agricultură”.

 

„Susținerea și încrederea acordată în acest an de către agricultorii din Moldova produselor UKRAVIT este cel mai apreciat moment pentru echipa UKRAVIT, în condițiile în care sute de angajați ai fabricii „Ukravit Science Park” au ținut piept provocărilor conflictului armat, producând necesarul de produse cât pentru piața ucraineană, atât și pentru piața Republicii Moldova. Mai mult ca atât, în virtutea impedimentelor de logistică cu care s-au confruntat mulți agenți economici, ei au dat dovadă de mare curaj și responsabilitate pentru ca agricultorii noștri să poată efectua la timp tratamentele necesare cu pesticide.

 

Faptele lor ne încurajează să fim mai uniți și mai eficienți în tot ceea ce putem oferi agricultorilor. Astfel pentru sezonul agrar 2023 vom avea produse noi în portofoliu și vom implementa politici comerciale accesibile atât pentru partenerii fideli, cât și pentru clienții noi. Doar împreună putem crea un viitor mai sigur. Mulțumim producătorilor agricoli pentru apreciere și conlucrare fructuoasă. Succese tuturor și roade bogate!”.